SampleSociety

Nikdy som nenapsal blog o dezodorantoch. A to všetko, pretože pocení zvyčajne netrápi mňa. Som to slabý a väčšinu svojho života od skončenia puberty, až na super horúce leto, len si kúpim akýkoľvek deodorant z supermarketu a každý, kto mi vyhovuje.

Ale toto je druhýkrát, keď som zažil nádhernú hru hormónov, keď sa potíte ako kôň bez ohľadu na teplotu, stres a saturáciu dňa.

A teraz, keď som si kúpil všetko, čo je v supermarkete a niečo z lekárne, našiel som dve dobré dezodoranty.

Uriage deodorant tri-actif, ktorý som našiel v lekárni, počul som od svojich priateľov, že je dobrý. A ja sa mi to páčilo a navyše má kompaktný balík, ktorý si s tebou vezme. Je to v podobe spreja, v ňom sú určité nepríjemnosti - niekedy to prúdi a niekedy mi trochu preteká. A to rýchlo končí.

Teraz je trochu opotrebovaný, visí vo svojich kabelkách, takže fotografiu z oficiálnych webových stránok značky:

Druhá verzia lopty Vichy antiperspirant-deodorant 48 hodín mi poslal od značky

- bol tiež veľmi slušný a pohodlný. Nie, to určite nie je ďaleko okolo 48 hodín a asi 24 a dokonca aj 12). Ale stále je veľmi dobré a z toho na koži nie je nič. Je tiež celkom pohodlné nosiť, je to ľahké a dobre sa točí. Nie je cítiť nič zvláštne - tiež plus. Mám dosť troch ton všetkých ostatných prostriedkov s zápachom, takže aj deodorant nejako vonia.

Deodorant Uryazh - zloženie, funkcie a recenzie

Ľudia trpiaci hyperhidrózou, môžete použiť deodorant Urjazh, ktorého recenzie potvrdzujú jeho účinnosť. Má schopnosť normalizovať prácu potu a mazových žliaz, neutralizovať nepríjemné zápachy a odstrániť podráždenie pokožky. Deodorant Uryazh - trojitý účinok, vhodný pre mužov aj ženy v akomkoľvek veku, trpiacich zvýšeným potentikom z rôznych dôvodov. Použitie antiperspirantu Uriage v malých množstvách umožňuje udržiavať v podpaží suchú oblasť s aktívnym životným štýlom na jeden deň.

Zloženie dezodorantu Uryazh a hlavné aktívne zložky

Účinnosť liekov je výsledkom prítomnosti prísad, zúženia pórov, zničenia oportunnej mikroflóry a vôní, voňavých vôní a maskovania pachov.

Zloženie deodorantu Uryazh 30 ml obsahuje:

  1. Aromatizovaná voda, maskovací zápach.
  2. Chlórhydrát hliníka je kamenec, ktorý zužuje póry a zmierňuje podráždenú pokožku. Používa sa vo všetkých antiperspirantoch so zosilneným zložením. Táto zložka znižuje sekréciu žliaz umiestnených vo vrstvách epidermy, ktoré sú zodpovedné za produkciu tuku a tuku. Kameniny nerušia fungovanie tela a sú absolútne neškodné, ak nie zneužívané na zabránenie zvýšeného potenia.
  3. Dicaprylický uhličitan, ktorý je potrebný na okamžité zmäkčenie pokožky. Pre väčšiu účinnosť antiperspirantov dodávaného dikaprilu vo forme esenciálneho oleja.
  4. Stearet-20 je mastná kyselina s účinkom zmäkčovania kože, je súčasťou deodorantu Uryazh ako emulgačného a protipeniaceho činidla.
  5. Bisabolol je prírodná látka, ktorá sa nachádza v éterických olejoch v éterických silách harmančeka a kvetov levandule. Táto zložka poskytuje zúženie pórov a slúži ako bezpečný antiseptický prostriedok.
  6. Chlorhexidín Bigluconate je univerzálny antiseptický prostriedok, ktorý zničuje celú patogénnu mikroflóru v mieste aplikácie.

Recenzie na dezodorant Uryazh s kamenným kameňom

Dámy vo svojich recenziách ponechané na rôznych stránkach, všimnite si, že antiperspirant dobre zvládne pocení, s vôňou potu, pričom nezanecháva stopy na oblečenie.

Ženy ju používajú po epilácii a sú spokojní. Majú radi, že deodorant z Uriage s kamencom je vhodne aplikovaný jednou stlačením rozprašovača a rýchlo zaschne. Je vhodná pre citlivú pokožku. Dievčatá obdivujú svoje kompaktné, pohodlné balenie a nízku spotrebu produktu pre jednorazové použitie.

Muži potvrdzujú pozitívnu spätnú väzbu od spravodlivejšieho pohlavia, ale berte na vedomie, že pri intenzívnom cvičení sa stále objavuje potenie. Ide však o normálny účinok tela, ktorý sa snaží zbaviť nadbytku vlhkosti vytvorenej počas rozpadu tukových buniek počas tréningu. Množstvo potu v tomto prípade je oveľa menšie, než by bolo bez použitia antiperspirantov.

Deodorant trojitá akcia od Uriage

odvolanie

Myslím, že z oznámenia je všetko jasné) Už dlhé roky som nepoužíval dezodoranty "masového trhu", pretože je už dlho presvedčená o ich úplnej nekompetentnosti. Tento deodorant skutočne "funguje" ešte viac ako 24 hodín, skontroloval, kedy nebolo možné sprchovať :) Kontrola tým, že športy, tiež prešiel - bez zápachu. Veľmi úsporné, má príjemný mierny zápach.

V porovnaní s ním môže len dezodorant od Vichy "7 Days" (tiež veľmi dobrá, bez ohľadu na to, ako zneužívané tu Vichy ako celok), ale postupne zvykli na koži, a to prestalo fungovať. Uryazh používam Nepamätám si, aký druh fľaše v rade, stále nie sú žiadne cenzúry (pah-pah). Radím vám.

Uryazh Roller deodorant 50 ml (Uriage, Hygiene Uriage)

Chráni pred zápachom potu počas 24 hodín, reguluje potenie

popis
Recenzie používateľa (14)
Napíšte recenziu

Rolovací dezodorant reguluje potenie a znižuje úroveň pH. Obmedzuje reprodukciu baktérií a znižuje zápach potu. Upokojuje, chráni a hydratuje. Má ľahkú arómu. Nenecháva stopy na oblečenie. Efektívne 24 hodín!

AKTÍVNE KOMPONENTY

Termálna voda Uryazh, pyroton olamín, bisabolol, trietylcitrát, glycerín.
Bez alkoholu, bez parabénov. Hypoalergénny.
Neobsahuje soli hliníka!

TEXTURE
APLIKÁCIE

Naneste na čistú suchú pokožku

COST

Evgenija Petrohrad 01/28/2018 |

najlepším dezodorantom tých, ktoré sú bez obsahu hliníka. Som veľmi rád, od jednoduchých čoskoro boli škvrny na oblečenie, ktoré je ťažko zmyť, zakorenených do oblečenia dezodorant kopilsya z prania pri praní viac a viac, a tam bol žiadny spôsob, ako umyť. Potom som prišiel na hromadu alergie hliníka ako súčasť šiel do dermatológ a bolo mi povedané, že je potrebné používať dezodorant neobsahujúce žiadne soli hliníka. spočiatku skúšal iné značky, ale vôňa nemala rád silný, deodorant nepomohol vzhľadu pachu potu, žiaden z nich nepotreboval moje požiadavky. A toto sa mi páči vo všetkých ohľadoch! a z vône šetrí celý deň, niekedy, keď som veľmi nervózny, musím to znova použiť počas dňa, ale v bežných dňoch sa vyrovnávam so všetkými 100! rada tým, ktorí chodia do bezallyuminievye dezodoranty: prvýkrát, môžete použiť v priebehu dňa salitsilkoy tak rýchlo, telo bude rekonštruovaná a bude schopný zvládnuť a bezallyuminievy.

Filatova Natalia Chelyabinsk 09/03/2016 |

účinnosť: hodnotenie 5

Ak sa veľa pijete, nebude to robiť. A tak nič - tak ľahké, vôňa, príjemné. Pracuje, ale s najväčšou pravdepodobnosťou na zimu.

textúra: hodnotenie 5

Jemný, pohodlný, tekutý, ale nerozšíri sa. Aroma je príjemná.

Ekonomika / spotreba: hodnotenie 5

Veľmi úsporné, pretože je kvapalné.

závery: Môžete si vziať, ale na jeseň, v zime. Myslím, že v lete sa nedokáže vyrovnať s potenie.

Akhmetova Elvira Ufa | 15. 5. 2016 |

účinnosť: hodnotenie 5

Najlepšie dezodorant bez soli hliníka vôbec.

textúra: hodnotenie 5

Svetlý gél vo fľaši. Kompozíciu môžete vidieť na priloženej fotografii.

Ekonomika / spotreba: hodnotenie 5

Ekonomická, dostatočná na niekoľko mesiacov.

závery: Výborný dezodorant. Milujem ho veľmi.

Svetlova Anastasia Moskva | 01/09/2016 |

účinnosť: hodnotenie 5

Keďže to je deodorant, od neho som nečakal moc. Ale on sa s dôstojnosťou vyrovná. Pre zimu vo všeobecnosti je vynikajúca. Ani nie sú zvlášť zapotené.

textúra: hodnotenie 4

Cream. Koža nedráždi ani po holení. Pravda schne dlho. Vôňa je neutrálna, takže vôňa deodorantov s nápisom "s bavlnou"

Ekonomika / spotreba: hodnotenie 5

Zvyčajné náklady. Nebudem mať dosť času.

závery: Každopádne bežný dezodorant. Robí svoju prácu. Dorogovat, samozrejme, ale ak nenájdem alternatívu - opäť si kúpim.

Mišina Katerina Moskva | 12/24/2015 |

účinnosť: hodnotenie 3

Na mňa problém s diaforézou, bohužiaľ, daný produkt pre mňa pomohol alebo asistoval týždne na 2.

textúra: hodnotenie 5

Svetlá textúra. rýchlo schne

Ekonomika / spotreba: hodnotenie 5

závery: Deodorant prakticky mi nepomohol. 2 všetko bolo v poriadku, ale potom pocit bol, že deodorant nefungoval vôbec. Okrem toho má výrazný kozmetický zápach. Skóre -3

POPIS

Rolovací dezodorant reguluje potenie a znižuje úroveň pH. Obmedzuje reprodukciu baktérií a znižuje zápach potu. Upokojuje, chráni a hydratuje. Má ľahkú arómu. Nenecháva stopy na oblečenie. Efektívne 24 hodín!

AKTÍVNE KOMPONENTY

Termálna voda Uryazh, pyroton olamín, bisabolol, trietylcitrát, glycerín.
Bez alkoholu, bez parabénov. Hypoalergénny.
Neobsahuje soli hliníka!

TEXTURE
APLIKÁCIE

Naneste na čistú suchú pokožku

COST

654 ul. - 15% 767 r.

REVIEWS (14)

Evgenija Petrohrad 01/28/2018 |

najlepším dezodorantom tých, ktoré sú bez obsahu hliníka. Som veľmi rád, od jednoduchých čoskoro boli škvrny na oblečenie, ktoré je ťažko zmyť, zakorenených do oblečenia dezodorant kopilsya z prania pri praní viac a viac, a tam bol žiadny spôsob, ako umyť. Potom som prišiel na hromadu alergie hliníka ako súčasť šiel do dermatológ a bolo mi povedané, že je potrebné používať dezodorant neobsahujúce žiadne soli hliníka. spočiatku skúšal iné značky, ale vôňa nemala rád silný, deodorant nepomohol vzhľadu pachu potu, žiaden z nich nepotreboval moje požiadavky. A toto sa mi páči vo všetkých ohľadoch! a z vône šetrí celý deň, niekedy, keď som veľmi nervózny, musím to znova použiť počas dňa, ale v bežných dňoch sa vyrovnávam so všetkými 100! rada tým, ktorí chodia do bezallyuminievye dezodoranty: prvýkrát, môžete použiť v priebehu dňa salitsilkoy tak rýchlo, telo bude rekonštruovaná a bude schopný zvládnuť a bezallyuminievy.

Filatova Natalia Chelyabinsk 09/03/2016 |

účinnosť: hodnotenie 5

Ak sa veľa pijete, nebude to robiť. A tak nič - tak ľahké, vôňa, príjemné. Pracuje, ale s najväčšou pravdepodobnosťou na zimu.

textúra: hodnotenie 5

Jemný, pohodlný, tekutý, ale nerozšíri sa. Aroma je príjemná.

Ekonomika / spotreba: hodnotenie 5

Veľmi úsporné, pretože je kvapalné.

závery: Môžete si vziať, ale na jeseň, v zime. Myslím, že v lete sa nedokáže vyrovnať s potenie.

Akhmetova Elvira Ufa | 15. 5. 2016 |

účinnosť: hodnotenie 5

Najlepšie dezodorant bez soli hliníka vôbec.

textúra: hodnotenie 5

Svetlý gél vo fľaši. Kompozíciu môžete vidieť na priloženej fotografii.

Ekonomika / spotreba: hodnotenie 5

Ekonomická, dostatočná na niekoľko mesiacov.

závery: Výborný dezodorant. Milujem ho veľmi.

Svetlova Anastasia Moskva | 01/09/2016 |

účinnosť: hodnotenie 5

Keďže to je deodorant, od neho som nečakal moc. Ale on sa s dôstojnosťou vyrovná. Pre zimu vo všeobecnosti je vynikajúca. Ani nie sú zvlášť zapotené.

textúra: hodnotenie 4

Cream. Koža nedráždi ani po holení. Pravda schne dlho. Vôňa je neutrálna, takže vôňa deodorantov s nápisom "s bavlnou"

Ekonomika / spotreba: hodnotenie 5

Zvyčajné náklady. Nebudem mať dosť času.

závery: Každopádne bežný dezodorant. Robí svoju prácu. Dorogovat, samozrejme, ale ak nenájdem alternatívu - opäť si kúpim.

Mišina Katerina Moskva | 12/24/2015 |

účinnosť: hodnotenie 3

Na mňa problém s diaforézou, bohužiaľ, daný produkt pre mňa pomohol alebo asistoval týždne na 2.

textúra: hodnotenie 5

Svetlá textúra. rýchlo schne

Ekonomika / spotreba: hodnotenie 5

závery: Deodorant prakticky mi nepomohol. 2 všetko bolo v poriadku, ale potom pocit bol, že deodorant nefungoval vôbec. Okrem toho má výrazný kozmetický zápach. Skóre -3

Deodorant-antiperspiračný valec URIAGE, 50 ml

Na sklade: 1 ks.


  • Vypočítame ON-bonusy: 15 r. Pri vašich nákupoch získate ON-bonusy, ktoré môžete zaplatiť za nasledujúce nákupy.
    1 ON-bonus = 1 rubeľ, viac.
    zavrieť

    Informácie o preprave

    Dodávka v Moskve (v Moskovskej okružnej ceste)

    Informácie o preprave v rámci MKAD je vykonávaná vlastnou kuriérskou službou, denne od 10:00 do 22:00

    Dodávka pre Moskovskú okružnú cestu (do 40 km)

    Doručenie pre limity MKAD (do 40 km) je vykonávaná vlastnou kuriérskou službou, denne od 10:00 do 22:00

    prenoska

    Deodorant-antiperspiračný valec URIAGE, 50 ml

    Rolovací dezodorant reguluje potenie a znižuje úroveň pH. Reguluje vzhľad zápachu potu vďaka antiadhezívnemu pôsobeniu. Poskytuje 24-hodinovú ochranu proti nepríjemnému zápachu. Upokojuje a chráni.

    Neobsahuje soli hliníka.

    - Tepelná voda URIAGE upokojuje a chráni kožnú bariéru;

    - Etylhexylglycerín má špecifický antibakteriálny účinok proti grampozitívnym baktériám;

    - Trietylcitrát potláča aktivitu enzýmov a reguluje potenie, čím znižuje hladinu pH;

    - Téflose riadi vzhľad zápachu potu vďaka antiadhezívnemu pôsobeniu;

    - Bisabolol je proti podráždeniu.

    charakteristiky

    • typ Deodorant antiperspirant
    • Paul samice
    • objem 50
    • Forma vydania roll-on

    Obsah balenia

    Kompletný tovar Deodorant-antiperspiračný valec URIAGE, 50 ml závisí od konkrétnej dodávky a môže byť zmenený dodávateľom bez predchádzajúceho upozornenia!

    Deodorant-antiperspiračný valec URIAGE, 50 ml

    Technické charakteristiky tovaru sa môžu líšiť od tých, ktoré sú uvedené na lokalite, špecifikovať technické charakteristiky tovaru v čase kúpy a platby. Všetky informácie na webových stránkach o produktoch majú referenčnú povahu a nie sú verejnou ponukou v súlade s článkom 437 ods. 2 Občianskeho zákonníka Ruskej federácie. Žiadame Vás, aby ste si overili dostupnosť požadovaných funkcií a vlastností pri nákupe.

    Všetok tovar predávaný v internetovom obchode je úplne nový a má záručnú dobu v servisných centrách výrobcov alebo v servisnom centre ONLINE TRADE. Kupujúci, ktorí si v našom obchode zakúpia digitálne fotografie a video, periférne zariadenia, komunikátory alebo iné zariadenia, spolu s tovarom dostanú pokladničnú kartu a záručný list s pečaťou nášho obchodu. Prejdite do časti záruky

    Kopírovať "title =" Kopírovať odkaz na recenziu "> 321545

    výhody: reguluje potenie
    riadi vzhľad vône potu
    nezanecháva biele stopy na koži a oblečení
    chráni pred vlhkosťou
    neobsahuje alkohol
    má príjemnú vôňu

    komentár: Pri hľadaní optimálneho dezodorantu sa snažili rôzne značky (Clarins, Lancome, Vichi, Amway a ďalšie), rozhodol som sa vyskúšať túto vzorku. Po niekoľkých dňoch používania som bol spokojný: bez zápachu potu, ale len pekné svetle vôňou antiperspirantu pri aplikácii na kožu aj po holení nie je pocit mravčenia a pálenie značiek na oblečenie neopustí, nie rožky, hospodárne využitie.
    Malá cena je drahá, ale s príplatkom za bonusy je prípustná.

    Kopírovať "title =" Kopírovať odkaz na recenziu "> 438244

    téma: Preskúmanie antiperspiračného dezodorantového valčeka URIAGE, 50 ml

    výhody: Mierne sladká vôňa (dosť príjemná). Deodorant nenecháva biele stopy na oblečení, môže vydržať maximálne 6-8 hodín v tichom pracovnom dni bez fyzickej námahy. Žiadny lepkavý pocit.

    nevýhody: Dlhé sušenie, pre šport. hala nezapadá, vysoká cena.

    komentár: Tento antiperspiračný deodorant s valcami sa po prvýkrát pokúsil. Páčilo sa mi dizajn, veľký film, ktorý je veľmi praktický na použitie. Bez alkoholu a hliníka, dostatočne dlhý čas, nenápadná chuť.

    Napíšte recenziu - získajte ON-bonusy!

    Pomôcť iným kupujúcim rozhodnúť sa o výbere tovaru je teraz ziskové! Povedzte nám o produkte, ktorý ste zakúpili od nás a získajte pre ne bonusy! *
    Napíšte spätnú väzbu o každom produkte zakúpenom v online obchode ONLINE TRADE. Z tohto dôvodu sa ostatní kupujúci budú môcť dozvedieť o kvalite, zásluhách a možných nedostatkoch tovaru, ktorý získajú. A vy, za vašu spätnú väzbu, dostanete do svojho bonusového účtu zaslúženú cenu.

    * Podrobné informácie o pravidlách publikovania recenzií produktov nájdete v sekcii ON-bonusy pre recenzie produktov.

    Pre tento produkt už nie sú recenzie videí prijaté.

    Podrobné informácie o pravidlách uverejňovania recenzií videí o produktoch nájdete v ON-bonusoch pre recenzie produktov.

    Pre tento produkt recenzie už nie sú akceptované.

    Podrobné informácie o pravidlách publikovania recenzií produktov nájdete v sekcii ON-bonusy pre recenzie produktov.

    Tu nájdete fotky Deodorant-antiperspiračného valčeka URIAGE, 50 ml od zákazníkov po zakúpení.

    Valčekový antiperspirant Uriage triple action

    Ľudia trpiaci problémom nadmerného potenia často musia hádať o tom, ako nájdu prostriedky na pot a zápach. Na pultoch lekární a supermarketov v poslednej dobe objavili dezodorant antiperspirant Uriage trojaký účinok, ktorý je vhodný pre mužov i ženy, pretože to má neutrálnu chuť. Tento liek na zvýšenie potenia je tiež indikovaný na použitie u ľudí s citlivou alergénovou náchylnosťou na pokožku. Uryazh ju jemne upokojuje, odstraňuje podráždenie a malé zápalové procesy.

    Ako používať antiperspirant Uriage správne

    Pred aplikovaním lieku na kožu musíte urobiť sprchu. Vzhľadom na interakciu antiperspirantných zložiek a baktérií môže mať nepríjemný zápach potu jasnejší odtieň. Potom by sa oblasti očakávanej liečby mali osušiť. A až potom vykonať valec v oblasti podpaží a rovnomerne ho rozložiť na kožu. Dlhé čakanie, kým sa nevyschne, nemusíte - to sa stane ešte predtým, ako sa viečko na injekčnej liekovke s antiperspirantom naskrutkuje.

    Zloženie antiperspirant Uryazh

    Hlinitanový hydrochlorid

    Kvôli tejto zložke dochádza k zúženiu pórov. Chlorid hlinitý je prítomný takmer vo všetkých prostriedkoch hyperhidrózy so zvýšeným účinkom. Nemá škodlivé účinky na telo, ak sa nepoužíva nekontrolovane.

    Dicaprylický uhličitan

    Má zmäkčujúci účinok na pokožku. Je tiež prítomný v malých množstvách vo forme oleja.

    Mastné kyseliny

    Zabraňuje tvorbe peny počas používania.

    Výťažok z harmančeka alebo z kvetov levandule - bisabolol

    Táto látka má silný antiseptický účinok, ktorý tiež zužuje póry kože.

    chlórhexidín

    To je jedna z hlavných zložiek antiperspirantu Uryazh, známy ako dezinfekčný prostriedok, antiseptický. Z tohto dôvodu sú na mieste aplikácie zničené všetky škodlivé mikroorganizmy.

    Tepelná voda

    Má hydratačný účinok, ktorý je veľmi užitočný pre citlivú pokožku. Tiež skrýva vône ostatných komponentov, ktoré tvoria produkt.

    V antiperspirante Uryazh nie je žiadny alkohol. To je dôvod, prečo sa ľahko aplikuje a nespôsobuje nepríjemné pocity v podobe pálenia a sčervenania, nezbavuje šaty žlté škvrny a biele rozvody na bokoch. Preto človek 24 hodín denne sprevádza pocit dôvery.

    Výhody antiperspirantu Uriage

    • Vhodný pre akýkoľvek typ pokožky, pre citlivé, vrátane;
    • Nespôsobuje alergické reakcie;
    • Neblokuje potné žľazy;
    • Eliminuje zápach potu;
    • Zachováva účinok až 24 hodín po nanesení na povrch pokožky.

    Silný účinok lieku nie je spôsobený priamym vystavením potné žľazy (veľmi škodlivé pre zdravie), ale tým, že zužuje póry na pokožke a zabraňuje veľkému potenie. Tiež Uryazh ľahko zvládnuť škodlivé baktérie v podpazuší, ktoré sú aktivované s uvoľnením potu.

    kontraindikácie

    Rovnako ako mnohé iné lieky na hyperhidrózu, antiperspirant Uriage je kontraindikovaný na použitie:

    • tehotné ženy;
    • dojčiace matky;
    • deti do 14 rokov.

    Vďaka kompaktnej fľaši je ľahké ju vložiť do kozmetickej tašky a vziať ju so sebou (len v prípade). Strávil sa veľmi šetrne.

    Uriage Deodorant Tri-Actif

    Ďakujem, v príspevkovej téme som si len vybral)

    Ďalšia skúsenosť
    15/02/2011 12:19

    Nie je to v poriadku sporu, ale jednoducho ako moje skúsenosti je môj obľúbený deodorant, používam ho asi tri roky a ja to nemôžem zmeniť. Na mňa nič neklesne, spravodlivé slovo :)), pokropil a odišiel, môžem predpokladať, že sa s tebou nenosil s dávkovačom. O koľko to trvá - mám pocit, že to trvá veľmi dlho, je to len hodiny po 12, zvyčajne ísť plávať :)))), a tak by si mal držať a udržiavať, možno všetci jeho 24 :) V lete je všetko horšie, ale Žijem v horúcom prostredí a skutočnosť, že stojí môj pracovný deň, je už dovolenka, v lete nemá viac ako 8 hodín, áno. Ak chcete byť objektívni, ak posypete večer po sprchovaní a potom ráno, môžete na koži nechať biele stopy, ale ak strieľate na čistú pokožku ráno, potom nie. Veľmi ju odporúčam každému.

    Re: Ďalšia skúsenosť
    15/02/2011 12:22

    Som rád, že máte to najlepšie dojmy z tohto deodorantu :)

    Re: Ďalšia skúsenosť
    15/02/2011 17:32

    +1
    Som veľmi spokojný s týmto deodorantom, aj keď by som chcel mať hliníkové soli, ale dobre. Iba mi striekať a trieť podpazuše rukou, to "drží" perfektne.

    Ďakujem za spätnú väzbu, pred pár dňami som sa na neho pozrel, ale ona to nebrala.
    a nepoužil dezodorant vo spreji Vichy alebo klorane? aby som mohol porovnať svoje pocity

    Som alergický na starostlivosť o Vichy, a preto som sa rozhodol, že nerobím riziká s dezodorantmi.
    Klorane sa neskúsil, všetko je dopredu :)

    Ďakujeme vám za Vašu spätnú väzbu! Ani som vedel, že Uryazh má takú vec)), ale povedzte mi, vyskúšali ste Odaban / Dry-Dry / Vichy 7 dní? dobre, pokiaľ ide o porovnanie týchto produktov..

    Som alergický na Vichyho odstup, takže som si nebral deodorant a naozaj to nebudem.
    Odaban a Dry-Drai ešte neboli.
    Bol som dlhoročný adept Lankom a deodoranty experimentovali nie tak moc :)

    Ach, ďakujem.
    Napriek vašej kritike som si myslel, že si ju kúpim po tomto príspevku)
    8 hodín by som mal dosť.

    Spätná väzba na kozmetiku Uriage

    Odporúčame vám, aby ste si prečítali:

    Články podľa témy

    Pomoc: vyberte všetko - Ctrl + A, kopírovať - ​​Ctrl + C, vložiť - Ctrl + V.

    © 2000-2018, 7я.ру, Osvedčenie o registrácii masmédií El № ФС77-35954.

    Opätovné vytlačenie správ z konferencií je zakázané bez zadania odkazu na stránku a autorov samotných správ. Opätovné vytlačenie materiálov z iných častí lokality je zakázané bez písomného súhlasu ALP-Media a autorov. Názor redaktorov sa nesmie zhodovať s názorom autorov. Práva autorov a vydavateľov sú chránené. Technickú podporu a outsourcing IT vykonáva spoločnosť KT-ALP.

    © 2000-2018, 7я.ру, Osvedčenie o registrácii masmédií El № ФС77-35954.

    Deodorant-antiperspiračný valec URIAGE, 50 ml

    Na sklade: 1 ks.


  • Vypočítame ON-bonusy: 15 r. Pri vašich nákupoch získate ON-bonusy, ktoré môžete zaplatiť za nasledujúce nákupy.
    1 ON-bonus = 1 rubeľ, viac.
    zavrieť

    Informácie o preprave

    Dodávka v Moskve (v Moskovskej okružnej ceste)

    Informácie o preprave v rámci MKAD je vykonávaná vlastnou kuriérskou službou, denne od 10:00 do 22:00

    Dodávka pre Moskovskú okružnú cestu (do 40 km)

    Doručenie pre limity MKAD (do 40 km) je vykonávaná vlastnou kuriérskou službou, denne od 10:00 do 22:00

    prenoska

    Deodorant-antiperspiračný valec URIAGE, 50 ml

    Rolovací dezodorant reguluje potenie a znižuje úroveň pH. Reguluje vzhľad zápachu potu vďaka antiadhezívnemu pôsobeniu. Poskytuje 24-hodinovú ochranu proti nepríjemnému zápachu. Upokojuje a chráni.

    Neobsahuje soli hliníka.

    - Tepelná voda URIAGE upokojuje a chráni kožnú bariéru;

    - Etylhexylglycerín má špecifický antibakteriálny účinok proti grampozitívnym baktériám;

    - Trietylcitrát potláča aktivitu enzýmov a reguluje potenie, čím znižuje hladinu pH;

    - Téflose riadi vzhľad zápachu potu vďaka antiadhezívnemu pôsobeniu;

    - Bisabolol je proti podráždeniu.

    charakteristiky

    • typ Deodorant antiperspirant
    • Paul samice
    • objem 50
    • Forma vydania roll-on

    Obsah balenia

    Kompletný tovar Deodorant-antiperspiračný valec URIAGE, 50 ml závisí od konkrétnej dodávky a môže byť zmenený dodávateľom bez predchádzajúceho upozornenia!

    Deodorant-antiperspiračný valec URIAGE, 50 ml

    Technické charakteristiky tovaru sa môžu líšiť od tých, ktoré sú uvedené na lokalite, špecifikovať technické charakteristiky tovaru v čase kúpy a platby. Všetky informácie na webových stránkach o produktoch majú referenčnú povahu a nie sú verejnou ponukou v súlade s článkom 437 ods. 2 Občianskeho zákonníka Ruskej federácie. Žiadame Vás, aby ste si overili dostupnosť požadovaných funkcií a vlastností pri nákupe.

    Všetok tovar predávaný v internetovom obchode je úplne nový a má záručnú dobu v servisných centrách výrobcov alebo v servisnom centre ONLINE TRADE. Kupujúci, ktorí si v našom obchode zakúpia digitálne fotografie a video, periférne zariadenia, komunikátory alebo iné zariadenia, spolu s tovarom dostanú pokladničnú kartu a záručný list s pečaťou nášho obchodu. Prejdite do časti záruky

    Kopírovať "title =" Kopírovať odkaz na recenziu "> 321545

    výhody: reguluje potenie
    riadi vzhľad vône potu
    nezanecháva biele stopy na koži a oblečení
    chráni pred vlhkosťou
    neobsahuje alkohol
    má príjemnú vôňu

    komentár: Pri hľadaní optimálneho dezodorantu sa snažili rôzne značky (Clarins, Lancome, Vichi, Amway a ďalšie), rozhodol som sa vyskúšať túto vzorku. Po niekoľkých dňoch používania som bol spokojný: bez zápachu potu, ale len pekné svetle vôňou antiperspirantu pri aplikácii na kožu aj po holení nie je pocit mravčenia a pálenie značiek na oblečenie neopustí, nie rožky, hospodárne využitie.
    Malá cena je drahá, ale s príplatkom za bonusy je prípustná.

    Kopírovať "title =" Kopírovať odkaz na recenziu "> 438244

    téma: Preskúmanie antiperspiračného dezodorantového valčeka URIAGE, 50 ml

    výhody: Mierne sladká vôňa (dosť príjemná). Deodorant nenecháva biele stopy na oblečení, môže vydržať maximálne 6-8 hodín v tichom pracovnom dni bez fyzickej námahy. Žiadny lepkavý pocit.

    nevýhody: Dlhé sušenie, pre šport. hala nezapadá, vysoká cena.

    komentár: Tento antiperspiračný deodorant s valcami sa po prvýkrát pokúsil. Páčilo sa mi dizajn, veľký film, ktorý je veľmi praktický na použitie. Bez alkoholu a hliníka, dostatočne dlhý čas, nenápadná chuť.

    Napíšte recenziu - získajte ON-bonusy!

    Pomôcť iným kupujúcim rozhodnúť sa o výbere tovaru je teraz ziskové! Povedzte nám o produkte, ktorý ste zakúpili od nás a získajte pre ne bonusy! *
    Napíšte spätnú väzbu o každom produkte zakúpenom v online obchode ONLINE TRADE. Z tohto dôvodu sa ostatní kupujúci budú môcť dozvedieť o kvalite, zásluhách a možných nedostatkoch tovaru, ktorý získajú. A vy, za vašu spätnú väzbu, dostanete do svojho bonusového účtu zaslúženú cenu.

    * Podrobné informácie o pravidlách publikovania recenzií produktov nájdete v sekcii ON-bonusy pre recenzie produktov.

    Pre tento produkt už nie sú recenzie videí prijaté.

    Podrobné informácie o pravidlách uverejňovania recenzií videí o produktoch nájdete v ON-bonusoch pre recenzie produktov.

    Pre tento produkt recenzie už nie sú akceptované.

    Podrobné informácie o pravidlách publikovania recenzií produktov nájdete v sekcii ON-bonusy pre recenzie produktov.

    Tu nájdete fotky Deodorant-antiperspiračného valčeka URIAGE, 50 ml od zákazníkov po zakúpení.

    Môžete Tiež Rád

    Aké sú príčiny a spôsoby liečenia bolesti na tele?

    Furuncle (alebo bežní ľudia vrieť) je časté pustulárne ochorenie kože. Kauzálnym faktorom infekcie je Staphylococcus aureus, ktorý preniká do vlasového folikulu, spôsobuje hnisavý nekrotický zápalový proces.

    Vodnaté akné na tele: príčiny

    Napriek tomu, že v dnešnej dobe sa venuje väčšia pozornosť hygiene, kožné vyrážky zostávajú bežným problémom. A vodnaté pupienky na rukách a na tele, nie je výnimkou. Zrazu sa objavia a rovnako rýchlo zmiznú.