Deodorant TianDe - recenzie

pre kupujúcich a distribútori Kozmetika TianDe má na fóre špeciálne vlákno.

Deodorant TianDe 3. novembra 2012

mne to nepomôže veľkým sklamaním po obvyklej dezodoranty snažili Lavilin (tiež druh baktérie nenásobí) - nepomohlo, a alunite - to isté za pár hodín - a zápach na konci dňa je nočná mora pred použitím podpazuší dôkladne môjho či mám zvýšené potenie, potom iba podpazušia, nohy nemrdí, veľmi málo potu, je možné v tomto prípade hovoriť o zdravotných problémoch?

Deodorant TianDe 30. augusta 2012

Používa to des, len dva týždne. A teraz idem k dermatológovi. Nie je to ani to, že je hypoalergický. že teraz s mojou kožou pod náručou je to strašný pohľad

Komentáre (6) Spätná väzba je užitočná? Áno 15 · Nie

Deodorant TianDe 21. augusta 2012

A čo vôňa - večer príde, a ja som ešte v šoku ((((pokaziť objavia WHITE BLUZKU- tmavé škvrny (((, takže je to všetko o peniazoch, ale ak máte biele veci..

Deodorant TianDe 21. augusta 2012

Musíte jasne povedať: kruhy na oblečení sú vlhkosť, nie pot. Dezik pot neutralizoval. Vôňu nie je vôbec! Po prvýkrát počas tohto strašného leta som si bol istý. Zdá sa, že sú na oblečení mokré kruhy, potom všetko vyschlo - a akoby sa nič nestalo. A na úkor iných antiperspirantov - suchosť z toho istého Rexonyho nie je nič ako výsledok zablokovania potných žliaz. A potom je užitočné spomenúť si kurz fyziky zo školy: nič nezmizne nikde. To je pravda, pot začne hľadať cestu von a najbližšie miesto - mliečne žľazy. No a potom hľadáme odpoveď na otázku "Odkiaľ pochádza bolesť v hrudníku?" Tu je to tak.

Deodorant TianDe 20. júna 2012

Som šokovaný! Priblížil sa k nemu ako dezik. Ďalšie možnosti sa nepokúsili. Hlavná vec umyť je lepšie podpazušia a presne dať alebo vykresliť. Podráždenie po holení odstraňuje.. a škrabance z mačacej pasu na deň ==)))))

Deodorant TianDe 10. novembra 2011

100% prírodný produkt horska-vulkanického pôvodu, ktorý má prirodzený bakteriostatický účinok. Ako silný adsorbent dehydratuje baktérie na koži, ktoré sú príčinou zápachu. Nemá vlastnú vôňu a neobsahuje vonné látky. Úplne neškodný pre telo, neobsahuje škodlivé chemické látky. Poskytuje bezpečnú ochranu proti nepríjemným zápachom. Univerzálny, vhodný pre mužov i ženy. Doba použitia: 1 - 1,5 roka. Nahrádza 5-8 antiperspirantov. Platí 24 hodín. Zloženie: 100% prírodný alunit. Alunit crystal - známy v starovekom Egypte, používaný po stáročia v Ázii, ale takmer neznámy pre nás, nekompromisné deti tržnej ekonomiky. Vzhľadom k svojej minerálnej povahy, že neobsahuje žiadne emulgátory, upchávajú póry a interferovať s funkciou potných žliaz, žiadne konzervačné látky, dôsledky, ktoré sú už uvedené. Z toho istého dôvodu neobsahuje oleje, ktoré zanechávajú škvrny na oblečení. Účinok kryštálu nie je založený na zablokovaní potných žliaz alebo blokovaní pórov, ako je to bežné, ale na jeho vysokých adsorpčných vlastnostiach. Dehydruje a následne zabíja bakteriálne bunky, ktorých životná činnosť je zdrojom zápachu. Naozaj vyrovnať sa s ich úlohy, na rozdiel od moderných dezodoranty, že, na rozdiel od nich, nevyvoláva alergie a môžu byť použité bez opasok astmatikov a tehotné ženy. Ďalej dezodorant kryštál má celý rad ďalších užitočných vlastností: opravy svrbenie a opuch komária uhryznutie a vši -izumitelno paradentózy a pomáha pri krvácaní ďasien -obladaya sťahujúce akciu, môže byť použitá po holení, prevenciu podráždenie pokožky a hojenie rán malé rezy -Vynikajúca vyrovnáva afty u žien -100% znamená proti herpes -momentalno zmierňuje alergické svrbenie -ubiraet vonia cesnakom, rybie, vybieliť svoje ruky, aby bolo možné využiť kryštálu, jednoducho navlhčite vodou alebo navlhčite samotné telo a otrite požadované miesta.

Komentáre (5) Pomohlo toto hodnotenie? Áno 54 · Nie

Deodorant TianDe 13. októbra 2011

Poviem vám niečo. Deodorizujúci účinok na 3+. Dosť na niekoľko hodín, ale je to pochopiteľné - nezatvára póry, ako obyčajný antipersperant. Preto, kto trpí nadmerným potenie, nie je pre ňu nádej. ALE! Ako prírodný antiseptický prostriedok - to nestojí. Vytlačené pred dvoma dňami na tvári 4 veľmi problematických pustúl. Dnes kôry spadli, akoby sa nič nestalo. Bez dezik - zápal by bol 7 dní, nie menej.

Komentáre (2) Pomohlo toto hodnotenie? Áno 23 · Nie

Deodorant TianDe 12. októbra 2011

Sklamaný. Deodorant na celý deň nestačí, stane sa to pri obede, musíte sa umyť a používať obvyklý dezikom, aby ste nepoškriabali ostatných. Nič nerozumiem - ako sú recenzie iba pozitívne, ale v skutočnosti - obvyklé zriedenie. Marné vynaložené peniaze.

Komentáre (8) Pomohlo toto hodnotenie? Áno 32 · Nie

Deodorant TianDe 26. júla 2011

Deodorant úžasný, som rád, naozaj sa mi to páči a povedzte mi, ako môžete liečiť vaše hrdlo, a dokonca hovoriť o parodontu ochorenia pomáha.

Kateřina
Moldavsko, republika hosťom

Deodorant TianDe 27. januára 2011

Dostal som deodorant ako darček. Bol som veľmi šťastný, myslel som si, že naozaj "pracuje". Ale v prvý deň aplikácie to bolo nepríjemne sklamané, deodorant zlyhal. Takéto nepríjemné pocity sa necítili so žiadnym banálnym antiperspirantom.

Crystal Deodorant Natural Veil

Recenzie produktov:

Najbohatší sortiment, dôsledne vysoko kvalitné výrobky, dokonalé popredajné služby za veľmi výhodné ceny.

Kozmetický prístup, keď všetky kozmetické prípravky obsahujú extrakty bylín a rastlín, prírodné zložky, vitamíny, mikroelementy, éterické oleje.

V závislosti od veku ženy, trvania expozície environmentálnymi faktormi, stresu, pracovných stresových faktorov sa zvyšuje potreba kože v živinách.

V úzkej spolupráci s profesionálnymi kozmetičkami a fytoterapeutmi na východe, špecialistami spoločnosti TianDe ponuka lekárskej kozmetiky, kozmetiky na vlasy a komplexných programov starostlivosť o pleť, starostlivosť o vlasy, starostlivosť o tvár, starostlivosť o ruky. Spoločnosť TianDe Ukrajina ponúka širokú škálu profesionálnych kozmetických prípravkov, ktoré si môžete kúpiť, vrátane krém na ruky, nohy krém, krém na tvár, telové mlieko, očný krém, pleťové masky, vlasové masky, sprchových gélov, vlasových šampónov, zdvíhanie tváre, pleťové mlieka, balzamy, exfoliačný, transdermálna systémy, lepidlá, soli, lesky na pery, rúže, krémy, prášky a červenať.

Príležitosť stať sa inteligentný kupujúci, čo veľmi šetrí. Pri registrácii v spoločnosti TianDe získate stálu zľavu.

Možnosť mať malé podniky. Nákup za cenu cenníka, ktorý sa predáva za cenu katalógu, si vyhrajte z rozdielu. A prečo nie?

Vynikajúca práca - organizácia zastupiteľského úradu TianDe vo svojom regióne.

Aj na našich stránkach môžete vidieť úplne katalóg TianDe, nájsť recenzia o kozmetike TianDe, čo ponechalo vďačných kupujúcich.

Prirodzený závoj Crystal Deodorant, 60g

Prírodný závoj - 100% prírodný produkt horska-vulkanického pôvodu, kryštály prírodnej minerálnej soli, ktorá má prirodzený bakteriostatický účinok. Hlinitý kryštál po tisíce rokov bol v Číne známy ako prostriedok boja proti nepríjemným pachom, zachovávaniu potravín, prevencii a liečbe mnohých chorôb.

Ako silný adsorbent dehydratuje baktérie na koži, ktoré sú príčinou zápachu. Nemá vlastnú vôňu a neobsahuje vonné látky.

Prírodný Veil TianDe poskytuje sviežosť po dobu dlhšiu ako 24 hodín, pôsobí 6-12 krát účinnejšia ako existujúce deodoranty a antiperspiranty.

Absolútne neškodné pre telo, pretože na rozdiel od mnohých moderných dezodorantov neobsahuje chlorid hlinitý a iné škodlivé chemické látky, nezabráni pórom. Vhodné pre mužov i ženy. Zmierňuje podráždenie a zápal po holení.

Výhody deodorantu Natural Veil

  • 100% prírodný produkt
  • Úplne neškodný pre telo, neobsahuje škodlivé chemické látky
  • Nemá žiadnu vlastnú vôňu, hypoalergénnu
  • Zabíja baktérie, ktoré spôsobujú zápach pachu
  • Neprestupuje do tela
  • Neporušuje procesy pokožky (telo dýcha)
  • Univerzálny: vhodný pre mužov i ženy
  • Zmierňuje podráždenie pokožky
  • Nenecháva stopy na oblečenie
  • Normalizuje potenie
  • Doba použitia 1-1,5 rokov
  • Nahrádza 5-8 antiperspirantov
  • Môžu byť použité tehotnými ženami, dojčiacimi matkami, alergikmi a pacientmi s bronchiálnou astmou

Namočte kryštál do vody a po sprchovaní alebo kúpaní otrite svaly a nohy, rovnako ako to robíte s valcom alebo tvrdým dezodorantom. Povrch kryštálu, ktorý sa rozpúšťa vo vode, pokrýva pokožku veľmi tenkou vrstvou a spoľahlivo ju chráni pred baktériami. Deodorantový kryštál sa postupne znižuje vo veľkosti, pretože sa používa, ale zostáva účinný, kým úplne nezmizne.

Je výhodné použiť Crystal of Natural Veil TainDe?
Krištáľ je veľmi ekonomický, ak je zmienka o ekonomických výhodách vo všeobecnosti vhodná, pokiaľ ide o zdravie. Jeden kryštál s hmotnosťou 60 gramov je dostatočný na viac ako jeden rok denného použitia.

Ak spadnete na kryštál a havaruje sa, zlikvidujte ho na prášok - štipka naliata do topánok bude slúžiť ako dlhodobý dezodorant. Fragmenty môžete rozpustiť vo vode a pokračovať v používaní riešenia prírodného závoja tým, že tretí problémové oblasti. Crystal je ľahký a kompaktný, nenahraditeľný pri cestovaní a cestovaní.

Je to len prirodzený dezodorant?
Deodorant alunite Natural Veil je darček materskej prírody, ktorý sa používal v Ázii už celé stáročia. Natural Veil pomáha normalizovať stav problému pokožky. Môžu sa použiť po holení, aby sa zabránilo podráždeniu pokožky. Kryštál zastaví malé krvácanie a podporuje hojenie rán.

V tradičnej medicíne sa používa lokálne na riešenie pre plákanie, pranie a zavlažovanie, do zápalových procesov v koži a sliznice, 100% znamená, že z kvasiniek a herpes účinne pomáha pri periodontitis a krvácanie ďasien.

Prírodný závoj odstraňuje svrbenie a opuch z komárov a hrudiek, eliminuje nepríjemné zápachy (bielidlo, cesnak, ryby) z vašich rúk.

Rozdiely od väčšiny moderných deodorantov
Drvivá väčšina dezodoranty a antiperspiranty obsahujú v časti zinku, chlórhydrát hlinitý, mastenec,..., ktorý vzorku v priebehu používania upchávajú póry, prenikajú do tela a môže nakoniec spôsobiť rad zabolivaniya. Prírodná alternatíva pre boj proti nepríjemnému zápachu - 100% prírodný kryštálový dezodorant TianDe.

Kryštál je dobrý a nie je len vyrovnaný s potenie. Kompozícia obsahuje iba jednu zložku: kamenec draselný 100% (Alunit).

Prvé pokusy o použitie mi nebolo ohromené. Chránené pred potením po dobu 3 hodín so strednou aktivitou. Aj keď som neočakával 100% suchosť. Ale zároveň to nebolo vône!

Podvaly z času na čas sa namočili, potom vysušili, nie "namočili" oblečenie.

Pri každej následnej aplikácii sa účinok predĺžil a pocení sa znížilo. Snáď takýmto spôsobom bolo telo odstavené z "upchatých žliaz" a zvyklo si na antibakteriálnu Alunit.

Ako výsledok, s kryštálom bez "vlhkých kruhov na oblečenie a vôňu", môžete vydržať na deň, ktorý mi vyhovuje.

Môžete tiež použiť ako deodorant na nohy, vnútro stehien, pás - vo všeobecnosti na tých miestach, kde sa potenie zvyšuje, je to individuálne.

Deodorant TianDe Natural Veil - recenzie

Nič také!

výhody: Cena a kvalita.

nevýhody: Nie, nie.

hodnotenie: Deodorant TianDe Natural Veil ako celok sa mi páčil, jediný zápach, ktorý má. Na veko dezodorant je označený "s kvapkou parfumu", takže kto nemá rád vôňou, dezodoranty a podobne neutrálne - tento produkt nie je pre nich. Cena je dobrá.

Jedinečná vec!

výhody: Uspokojuje sa dlho, je univerzálne, pohodlné a praktické.

hodnotenie: Kúpil na radu svojho priateľa, to dezodorant nie je na prvý pohľad veľmi bežné, ale efekt je jednoducho nádherné, vyrovnáva so svojím hlavným úlohou, ale do tejto nádhernej antibakteriálnym účinkom, znižuje zápal rýchlo, rana hojí a dezinfikuje nie príliš veľké boláky, škrty.

prírodné

hodnotenie: Prírodný dezodorant je 100% zložený z kameňa sopečného pôvodu - alunitu. Veľmi efektívne. Každý ho môže používať. Dokonca aj ľudia trpiaci alergiami. Deodorant je multifunkčný. To nielen odstraňuje zápach potu, viac a liečbe ochorení, popáleniny, zmierňuje svrbenie po uštipnutí hmyzom a tak ďalej. D.

úžasne

výhody: Kompaktný univerzálny nástroj.

nevýhody: Nie, nie.

hodnotenie: Deodorant mi prišiel ako darček. Svojím priamym účelom to robí dobre. Keďže nemá zápach, je vhodná pre celú rodinu. Tento obyčajný minerál transparentnej farby ničí všetky druhy škodlivých baktérií. S jeho pomocou som doslova jedného dňa zbavil bolesti v krku. Po aplikácii peelingu na mojich rukách, môj priateľ začal alergiu. Alunite okamžite zastavil tento jav. On tiež pomôže zbaviť herpes na perách, od nepríjemnej vône cibule alebo rýb na rukách, od krvácania... Viac

Recenzie pre Deodorant TianDe Natural Veil
Kozmetika a parfuméria.

Katalóg zima 2018

dodávka

Deodorant - recenzie.

Deodorantový kryštál. Alunite. Tajomstvo aplikácie, recenzie.

odvolanie

24. júna 2014 Daria Botová

Mali pekný slnečný deň pre nás všetkých!

Dnes som sa rozhodol hovoriť o špičkovom predaji HIT - Crystal Deodorant Natural Veil.

príbeh. Aj v dávnych dobách ľudia používali prírodné alunity - kryštály horska-vulkanického pôvodu. Nachádzajú sa v miestach starých osád. Rodiskom alunitu je Ázia.

V sovietskych časoch bol alunit predávaný v každej lekárni - je lepšie známy ako kamenec.

Čo je to alunit? Prírodný dezodorant je jedným z mnohých spôsobov použitia kryštálu, nižšie si prečítajte zoznam väčšiny aplikácií.

Kde kúpiť? V Rusku môže niekoľko spoločností ponúknuť kúpiť deodorantový kryštál za výhodnú cenu. Jednou z takýchto spoločností je spoločnosť TianDe Corporation, kde od prvých dní svojej existencie kryštál vstúpil do TOP-10 najaktuálnejších produktov.

V lekárni nie je deodorantný kryštál predávaný.

Ako ju používať? Kryštál navlhčete vodou a niekoľkokrát ju držte na koži.

Jeho doba použitia je približne 2 roky, aj keď používate celú rodinu.

Alunit - revolúcia medzi deodorantmi a antiperspirantmi!

Čína - jedna z krajín, kde si môžete všade zakúpiť deodorantový kryštál. Žil som v tejto krajine 3 mesiace a viem, že kryštálový alunit je súčasťou súpravy prvej pomoci každého thajského vojaka. Po alunite - úplná náhrada jódu, antiseptických a hemostatických liečiv.

Metódy použitia prirodzeného deodorantového kryštálu (známe mi):

Na pokožke tela a tváre:

1) odstraňuje zápaly a začervenanie "v oblasti pupienkov"

2) počas 12 hodín odstráni herpes / katarálne vyrážky na tvári

3) odstraňuje nepríjemné "príchute" (cesnak, ryby z rúk)

4) pomáha pri "potenie" kojencom a pacientom na opaľovanie, rýchlo obnoví opuchnuté škvrny kože

5) eliminuje svrbenie a zápaly pri uhryznutí hmyzom

6) má hemostatický účinok (vrátane po holení)

7) rýchlo odstráni opuch a sčervenanie v mieste komára

8) zachráni sa pri alergických prejavoch na koži akéhokoľvek druhu

9) zahojuje popáleniny (vrátane spálenia)

10) ekzém, dermatitída na koži - rieši len niekoľko použití kryštálu

11) so psoriázou - zmierňuje svrbenie a uzdravuje lézie na pokožke

12) ľahko odstraňuje potešenie na tvári, pokožke tela

Na aplikáciu na sliznicu je potrebné urobiť riešenie: ponorte kryštál do pohára s teplou vodou na presne 3 minúty (už nie!), Potom opláchnite / opláchnite / sprchujte:

13) s drozdom a nepríjemným výbojom

14) s tonzilitídou, opláchnite 1-2 krát za hodinu

15) so stomatitídou, zápalom a rakovinou v ústach

Okrem iného kryštál:

16) "nepoukazuje" na svoju vôňu parfumu, pretože nemá vlastnú vôňu

17) "nezakrýva" póry, dýcha koža!

18) zabraňuje vzniku tmavých škvŕn pri opaľovaní.

Ak poznáte spôsob použitia alunitu, napíšte ich!

Nie je to tak dávno, že som našiel video na internete, ktoré detailne rozpráva o histórii alunitu, jeho činnostiach a lekárskych recenziách deodorantového kryštálu. Pozrite sa na to:

Ak máte záujem o tento článok alebo chcete položiť otázku, napíšte komentár - na to odpoviem.

S HI. Daria Botova,

expert blogger pre krásu a zdravie

hodnotenie:

Elena Vassilieva, Tver, máj 2015

Dekoračný kryštál TianDe Natural Veil - Crystal deodorant Natural Veil od TianDe - multifunkčná prírodná alternatíva k chemickým dezodorantom.

výhody:

veľa ich v texte pluses

nedostatky:

Chcem sa s vami podeliť o svoje nálezy. Pre seba som našiel super deodorant, ktorý teraz nič neobchodovať. Všetko to začalo s tým, že raz som kúpil dezodorant, veriť reklamu, ktorá nezanecháva žiadne zvyšky na oblečení, a opäť to bolo plytvanie peniazmi, pretože som nedostal požadovaný efekt. (To je moja recenzia).

Práve v tomto čase som sa zaregistroval v sieťovej kozmetickej spoločnosti TianDe, kde som tento zázračný produkt kúpil. Hovoril som s mnohými ľuďmi, ktorí používajú tento dezodorant a používam ho už 2 mesiace. To je o tom a poviem to.

Crystal deodorant Natural Veil od TianDe je 100% alunit. Alunit je minerálom hornatého sopečného pôvodu, od dávnych čias na východe bol použitý ako prírodný antiseptik. Samotný deodorant je 60 gramov stlačených kryštálov, stačí 1,5-2 rokov ako deodorant, je univerzálny pre mužov i ženy, pretože je bez zápachu. Čo je veľmi dôležité - pre telo je absolútne neškodné, pretože neobsahuje chlórhydrát hliníka a žiadne iné chemikálie, môže sa používať počas tehotenstva a laktácie.

Na použitie by mal byť kryštál navlhčený vodou alebo aplikovaný na vlhkú pokožku. Povrch kryštálu sa rozpúšťa vo vode a pokrýva pokožku tenkou vrstvou. Vďaka svojim prirodzeným vlastnostiam alunit odstraňuje baktérie, ktoré spôsobujú zápach. To znamená, že tento dezodorant nezakrýva póry a nezastaví prirodzený proces potenia, ale úplne odstraňuje zápach. Samozrejme, ak sa nechcete potiť, musíte si vybrať antiperspiranty, ale musíte mať na pamäti, že ich použitie nie je pre telo neškodné. Preto ich vo výnimočných prípadoch používam veľmi zriedkavo.

Chcem hovoriť o niektorých spôsoboch použitia Crystal Deodorant Natural Veil od TianDe, tieto informácie sú zhromažďované výlučne z príbehov mojich priateľov a z mojej skúsenosti s používaním. Deodorant môže byť použitý po holení, zabraňuje a odstraňuje podráždenie, pri aplikácii na pokožku po holení trochu zovretie. Kryštál urýchľuje hojenie rán a zastaví krvácanie, stačí ho priložiť k rezu a držať ju niekoľko minút. Môže sa použiť aj v roztokoch na oplachovanie, oplachovanie, dúchanie, zápalové procesy pokožky a slizníc. Napríklad, môžete si opláchnuť hrdlo s riešením, dokonale pomôcť, aplikovať na herpes - oveľa rýchlejšie prechody. Odstraňuje svrbenie, opuchy z uhryznutia hmyzom. Riešenie kryštálu môže umyť vaše nohy a ruky, aby ste odstránili nepríjemný zápach.

Teraz som to skúsil sám, bol som presvedčený, že Crystal Deodorant Natural Veil od TianDe naozaj funguje, používa to celá moja rodina. Radím všetkým, aby ľutovali peniaze a kupovali taký univerzálny dezodorant.

Deodorant Natural Veil - prírodný prostriedok v boji proti vôni potu

Deodorant Natural Veil s kryštálmi alunitu

Deodorant Natural Veil od výrobcu TianDe - prostriedok prírodného pôvodu, ktorý má baktericídny účinok. Je dostatočne bezpečný pre ľudské telo a nemá negatívny účinok, pretože pozostáva výlučne z prírodných zložiek. Akcia spočíva v tom, že tieto kryštály minerálnej soli, ktoré sú adsorbentom, dehydratujú baktérie - príčiny zápachu. Preto sa vo všeobecnosti možno vyhnúť zápachu. Deodorant samotný nemá žiadnu chuť, čo je výhodné, pretože zápach inej parfumy sa nerozbije.

O deodorantu Natural Veil

Deodorant je kryštál nazývaný alunit, horského sopečného pôvodu, ktorý sa už niekoľko tisícročí používa v Číne práve ako bojovník s nepotrebným zápachom. Tiež sa často používa na liečbu rôznych ochorení. Tento krištáľ je ťažený v južnej časti Číny, jeho účinnosť je osvedčená a časovo overená.

Navyše, Natural Veil môže byť použitý nielen ako deodorant. Pretože v kompozícii nie sú žiadne škodlivé chemikálie, ľahko a bez poškodenia normalizuje stav pokožky, odstraňuje podráždenie a čistí pokožku, takže sa dá použiť aj po holení.

Alunit je schopný uzdraviť rany a zastaviť krvácanie, ale malý, ako napríklad z rezu počas holenia. Výborne odstraňuje zápal, tak často sa v ľudovej medicíne používa na sprchovanie, rovnako ako bod pre sliznicu a pokožku. Odstraňuje krvácavé ďasná, bojuje s mnohými hubovými chorobami, odstraňuje pýchu a svrbenie.

Ako funguje technika aplikácie?

Kameninový kryštál, ktorý je súčasťou deodorantu

Jeho pôsobenie je jednoduché - zničí škodlivé baktérie, čím neutralizuje zápach. Čerstvo pretrváva dlhšie ako jeden deň a neexistujú absolútne žiadne arómy, pretože samotný kryštál neobsahuje vonné látky.

Použitie je veľmi jednoduché (všetko je podrobne uvedené v návode k dezodorantu): po sprchovaní alebo v kúpeli potrebujete trochu nasiaknuť kryštál a utrieť s ním oblasti podpaží a nôh. To sa deje rovnako, ako keby to bol bežný dezodorant. Alunit sa rozpúšťa v kvapaline a necháva na pokožke tenkú, nepostrehnuteľnú a nepostrehnuteľnú ochrannú vrstvu, film, ktorý neskôr ochráni pokožku. Postupom času sa stáva čoraz tenšou a postupne zmizne. Ale zatiaľ čo to je, aj keď veľmi tenké, akcia bude pretrvávať.

Výhody prírodného závoja:

  • má antibakteriálny účinok;
  • prírodný produkt úplne prírodného pôvodu;
  • nemá vône a svoj vlastný vôň, takže nebude prerušovať vôňu parfumu;
  • nezakrýva póry a neporušuje funkciu žliaz;
  • neškodné pre telo;
  • neobsahuje chemikálie, emulgátory, vonné látky a iné zložky škodlivé pre pokožku;
  • neobsahuje oleje;
  • budú úplne vyhovovať všetkému, vrátane tehotných žien, alergikov, pacientov s bronchiálnou astmou.

kontraindikácie

Keďže princíp pôsobenia deodorantu je založený na deštrukcii baktérií a nie na upchávaní pórov, neexistujú žiadne špecifické kontraindikácie ako individuálna intolerancia. Kryštály zničia vôňu, ale neznižujú potenie.

Cena a doba použitia

Natural Veil stojí niekoľkonásobne viac ako bežne deodorant - okolo 1000 rubľov. Nedávajte však predčasné závery a prerušte túto chvíľu. A tu je dôvod, prečo:

  1. Je prirodzený, neobsahuje škodlivé chemické nečistoty, na rozdiel od iných antiperspirantov.
  2. To je dosť dlho, asi rok (a ešte viac) od okamihu nákupu a s pravidelným používaním.
  3. Čo ak sa deodorant spadol a rozpadol sa, alebo sa mu niečo stalo? Ak je zlomený hrot, môže sa zbierať a ďalej používať. Nechajte to v podpazuších, ale môžete ho sklopiť, aby ste neutralizovali nepríjemný zápach. Tiež sa môže rozpustiť vo vode a otrieť týmito problémovými oblasťami na koži.
  4. Hoci je príručka je napísané, že sám navlhčiť dezodorant pri aplikácii, ale z názorov, najlepšie dobre navlhčiť kožu sám - v tomto prípade, je menej pravdepodobné, aby sa porušovali preč dezodorant v bode pripojenia k obalu.

Môžeme teda dospieť k záveru, že Natural Veil je vynikajúci dezodoračný prostriedok prírodného pôvodu. Kryštál je univerzálny a na rozdiel od ostatných deodorantov sa dá použiť aspoň na tri ďalšie schôdzky.

Alunit - prírodný dezodorant z potu

Alunite - prírodný dezodorant, tiež nazývaný ešte kamenec. Má silné antibakteriálne vlastnosti, takže bojuje na povrchu kože baktériami, ktoré spôsobujú nepríjemný zápach.

Alunit nie je vhodný pre ľudí, ktorí majú nadmerné potenie, pretože neovplyvňuje intenzitu potenia.

Tento deodorant je vhodný pre teenagerov, deti, tehotné a dojčiace ženy. Nevyvoláva alergie, takže môže byť použitý pre alergikov. Neprítomnosť chemických zložiek a prirodzený vzorec to odporúča aj ľuďom s citlivou pokožkou.

Tiež priťahuje skutočnosť, že Alunite môže byť použitý nielen ako deodorant - ošetrenie miest hmyzu, popálenin, malých rán atď.

Tí, ktorí hľadajú prírodné lieky, ktoré by mohli pomôcť odstrániť zápach potu, čelia podivným kryštálom.

To je deodorantný alunit. Ako to funguje? Je to efektívne? Čo je to všetko?

Podpery sú jednou z najteplejších oblastí povrchu tela. Tam je tam veľa potných žliaz, ktorých sekrécia slúži ako jeden z mechanizmov regulácie teploty.

Ľudský pot vo väčšine prípadov necíti, kým nie je fermentovaný baktériami, ktoré sa intenzívne rozvíjajú v teplom, vlhkom prostredí!

Nemôžeme pomôcť, ale pot - nie je to fyziologické. Najmä s fyzickou námahou, s teplo, vzrušením, strachom atď. A v takýchto prípadoch prichádza k našej pomoci chémia v krásnych flašiakoch.

Kúpiť antiperspirant, t.j. blokátor potu a vychutnávajúci sa suchosť a pohodlie - to by bolo najlepšie riešenie pre moderného človeka.

Ale čoraz častejšie si myslia o nebezpečenstvách chemických tyčiniek, plesov a sprejov:

  • obsahujú chemické zložky, ktoré pre telo nie sú bezpečné;
  • často spôsobujú alergické reakcie;
  • existuje riziko zápalového procesu potných žliaz, atď.

Čo nám ponúka príroda

Prírodný kryštálový alunit - tiež nazývaný kamenný kameň - je minerál horko-vulkanického pôvodu, ktorého ložiská sú v mnohých krajinách sveta. Najmä v Rusku sa ťažia v oblasti Amur, Transbaikalia, Stredné Urale a Primorsky Krai.

Z chemického hľadiska ide o vodný roztok síranu draselného a hliníka.

Alunite je známy ľuďom už veľa stoviek rokov. Najstaršia zmienka o ňom je spojená s starovekého Egypta (II tisícročia pred Kristom), ako aj babylonských hlinených (XVIII-XVI storočí BC), rímsky spisovateľ Plínius starší, autor encyklopédie "Natural History", opísal minerál podrobnejšie.

Kedysi dávno magické vlastnosti boli pripisované kameňu. Ľudia verili, že ich môže chrániť pred zlými duchmi, obnoviť životnú energiu, posilniť a pod.

Moderní vedci študovali tento minerál s veľkým záujmom a našli veľa užitočných vlastností pre osobu.

Ako funguje alunit a prečo sa používa na potenie

Keď sa umyjeme mydlom, ktorý má zásaditú reakciu, pH pokožky stúpa. A to znamená, že stráca svoju ochranu a baktérie sa začínajú intenzívne množiť. Kŕmia pot a mŕtve častice epitelu, vylučujúc trans-3-metyl-2-hexenovú kyselinu, ktorá je hlavnou príčinou nepríjemného zápachu.

Hlavnou vlastnosťou minerálneho alunitu je jeho silný antimikrobiálny účinok. Nezakrýva zápach, ale odstraňuje príčinu jeho vzhľadu!

To sa deje dvoma spôsobmi:

  • na jednej strane je narušená replikácia DNA baktérií a vírusov, čo následne blokuje ich reprodukciu;
  • na druhej strane dochádza k poškodeniu ich bunkových stien a následne k ich zničeniu.

Ľahký neviditeľný lennak, ktorý tvorí kryštál na koži, mierne znižuje pH. A to navyše vytvára podmienky neprijateľné pre vývoj mikróbov.

Vzhľadom na sušenie a pletenie sa prejavuje protizápalový účinok.

Niektoré plusy, neexistujú žiadne mínusy

Antibakteriálny účinok - nie jediná výhoda kryštálu ako deodorantu.

Alunite má nasledujúce výhody:

  • nemá vôňu - a preto ho môžete kombinovať s obľúbeným parfumom, absolútne bez obáv o miešanie vonných látok;
  • v prevažnej väčšine prípadov nespôsobuje alergické reakcie - pretože pozostáva len z jednej hypoalergénnej chemickej látky (niektorí ľudia majú akútnu precitlivenosť na hliník);
  • nepoškodzuje pokožku a nezanecháva škvrny na oblečení;
  • univerzálnosť - vhodná pre ženy aj pre mužov;
  • neobsahuje konzervačné látky, farbivá, alkohol, parabény a agresívne zlúčeniny hliníka - je to zrejmé, ale napriek tomu by som rád zdôraznil takú dôležitú výhodu;
  • Nedráždi ani nezasychuje jemnú pokožku podpaží;
  • môže byť použitá na akejkoľvek časti tela;
  • nemá žiadne kontraindikácie a vekové hranice - možno použiť na bronchiálnu astmu, tehotenstvo a laktáciu.

Kamenný kameň nemá negatívny vplyv na ľudské telo, takže v prípade potreby ho možno použiť aj u novorodencov!

Alunite neporušuje prirodzené fyziologické procesy:

  • nepokrýva kanály potných žliaz a neovplyvňuje potenie;
  • neblokuje dýchanie kože;
  • nebráni uvoľňovaniu toxických látok spolu s potením.

Palica alebo pevný kameň - čo radšej?

Tuhý prírodný dezodorant sa môže nachádzať v predaji vo forme tyčinky alebo pevného kameňa. Prirodzene, ak máte nejaké otázky, aké sú rozdiely? Čo je lepšie? Ktorý z nich si vyberiete?

  • Tyčinky sa často vyrábajú tavením. Ich štruktúra sa líši uniformitou, je matná a zle prechádza svetlom, ale rýchlejšie sa rozpúšťa vo vode. Deodorant s akýmikoľvek prísadami môže byť iba bodom topenia;
  • celý kryštál je pomerne biely. Jeho štruktúra je nerovnomerná, pozostáva z malých kryštálov. Stáva sa, že kamene sú brúsené a rezané, tvoriace tyčinky. Sú tiež heterogénne, priesvitné a pevné.

Takže pevný kameň je viac prírodným produktom, pretože jeho štruktúra a zloženie zostávajú rovnaké, ako boli vytvorené prírodou!

Pri procese tavenia sa časť vody stráca a kryštálová štruktúra sa čiastočne mení, čo do určitej miery znižuje účinnosť spracovaných tyčiniek.

V iných situáciách to môže byť užitočné

Farmaceutický trh je doslova nabitý rôznymi antiseptikmi, antibiotikami a antivírusovými liekmi. Alunit bol nespravodlivo zabudnutý a potlačený. Ale nie je horší ako veľa drog.

Akú aplikáciu alunitu môžete nájsť okrem neutralizácie zápachu potu:

  • ošetrenie pokožky po holení alebo depilácii - rýchle hojenie malých rán, rezov, dezinfekcie, prevencie tvorby vlasov;
  • posilnenie nechtov;
  • ošetrenie miest hmyzu - odstraňuje svrbenie a začervenanie, ďalej dezinfikuje;
  • liečba akné, ekzému, dermatitídy;
  • prevencia potenia a vyrážky plienky u malých detí;
  • s antifungálnym účinkom, možno použiť na mykózu kože (najmä na plesňové huby), rovnako ako na drogy u žien;
  • potlačiť vývoj niektorých vírusov, a tak pomáha s herpesom;
  • Účinná pri zápalových ochoreniach ústnej sliznice, krvácajúcich ďasien.

V každodennom živote pomocou alunitu sa môžete zbaviť silného zápachu rýb, cibule, cesnaku a dokonca aj bielidla.

Dole s chemikou, nebezpečným pre zdravie

Predpokladá sa, že antiperspiranty obsahujúce zlúčeniny hliníka majú nepriaznivé účinky na telo.

Niektoré z nich sa objavujú hneď, a niektoré - po niekoľkých rokoch:

  • alergické reakcie;
  • sú absorbované do systémového obehu a akumulujú sa v pečeni a tkanivách nervového systému;
  • spôsobiť predčasné starnutie tela;
  • syndróm chronickej únavy;
  • vyvoláva rozvoj Alzheimerovej choroby.

Počas športovania sa neodporúča používať antiperspiranty. Blokujú výtokové kanály potných žliaz, ktoré prispievajú k rozvoju zápalových procesov (takzvaná hydradenitída). Vysoká pravdepodobnosť infekcie môže ďalej komplikovať situáciu, ktorá si vyžaduje naliehavé lekárske zákroky.

Množstvo vedeckých štúdií naznačuje, že používanie chemických antiperspirantov v oblasti pod nohami značne zvyšuje riziko vzniku nádorov prsníka!

Neexistuje žiadny jasný dôkaz o tom, že z toho je to ten hliník. Neexistujú však žiadne údaje, ktoré by to úplne vyvrátili.

Ako prejsť z bežných prostriedkov na prirodzenú ochranu

Aby ste cítili plný efekt prirodzeného deodorantového alunitu, musíte pripraviť svoje telo. Ak ste už dlhé roky používali chemické antiperspiranty, bude trvať určitý čas, kým si spozorujete výsledok.

Faktom je, že princípom pôsobenia hliníkových antiperspirantov je zablokovanie kanálov potných žliaz. Kryštál neblokuje ich sekréciu akýmkoľvek spôsobom, takže sa nebudete cítiť sucho.

Budete sa potiť, len nebudete cítiť zvláštny zápach ani seba, ani iní, pretože to jednoducho nebude!

Takže sa pokúste dať pokožke pár dní odpočinku:

  • prestať používať antiperspiranty a dezodoranty;
  • umyť s neutrálnym dieťaťom mydlo, aj keď to musíte urobiť niekoľkokrát denne, je to v poriadku;
  • Nenoste syntetické oblečenie, neumožňuje prenikanie vzduchu a vôbec neabsorbuje vlhkosť.

Za dva alebo tri dni môžete začať. Na začiatku, dva až tri týždne, budete pravdepodobne musieť ráno a večer venovať podpaľkám. Nasledujúce - iba raz za deň. Antibakteriálne pôsobenie kameňa sa udržuje minimálne 24 hodín. To zaručuje nepríjemný zápach, a to aj vtedy, keď sa intenzívne venujete športu.

Ako aplikovať krištáľ čerstvosti

Alunit ako dezodorant sa odporúča použiť pole sprchovania alebo kúpeľa, t.j. iba na čistú pokožku.

Môžete spracovať dvoma spôsobmi:

  • alebo vysušte kameň, aby ste zvlhli vlhkú pokožku;
  • alebo ho navlhčite a otrepte suchú pokožku.

Sušte ošetrovanú oblasť, ale netierajte ju uterákom. Nenechávajte vlhký kryštál. Pred zatvorením s vekom nechajte vyschnúť, inak môže dôjsť k prasknutiu.

Postupne sa zníži veľkosť hlodavcov, čo vôbec neovplyvňuje jeho vlastnosti. Bude rovnako účinná, kým sa úplne nerozpustí!

Kryštál môže byť a dokonca musí byť aplikovaný ihneď po holení. Pomôže predchádzať podráždeniu a uzdraví malé rany.

V niektorých situáciách je vhodnejšie použiť riešenie. Je to docela ľahké to urobiť:

  • odfarbí malý kúsok kryštálu a rozpustí sa v teplej vode;
  • ponorte kameň úplne do vody niekoľko hodín, alebo lepšie - na jeden deň.

Potom nalejte vodu do bežnej fľaše. Ak chcete použiť veľké časti tela, vhodnejšia je fľaša s tryskou.

Je vhodné prenášať riešenie so sebou všade, najmä ak máte deti. Môžete dezinfikovať ranu alebo poškriabaniu kedykoľvek, zastaviť malé krvácanie, zmierniť svrbenie a bolesť po komári kousnuti atď.

Aké deodoranty sú vyrobené z alunitu a kde je možné ich kúpiť?

Záujem o alunit rastie každý deň. Ľudia sú priťahovaní svojimi príležitosťami, efektívnosťou a bezpečnosťou.

Pod rôznymi obchodnými názvami sa nachádza v lekárňach, obchodoch a kozmetických spoločnostiach.

Tu sú najobľúbenejšie z nich:

  • Prírodný Veil Thiande (TianDe);
  • tekutý deodorant tiande "Alunite and Sage" Prírodný Alunit a Sage TianDe - obsahuje organický zinok, alunit a šalvia;
  • krištáľový deodorant HEMANI - značka prírodnej orientálnej kozmetiky. Prezentované v troch verziách - bez prísad s kurkumou a aloe vera;
  • CRYSTAL - tyčinky, spreje, valček s rôznymi prísadami - vanilkový extrakt, harmanček a zelený čaj, granátové jablko, levanduľa a biely čaj;
  • LAQUALE - palice s výťažkami z kôry z dubu, brezy, borovice, sprejovej kvapaliny a suchých kryštálov;
  • Deonate - tyčinky s kurkumou, aloe vera, mangostan, extrakt z kôry moruše, planktónu atď.

Stojí to niekoľkonásobne drahšie ako klasické antiperspiranty, ale to je plne odôvodnené jeho magickými schopnosťami. Jednou z jeho výhod je účinnosť. Kameň s hmotnosťou 60 g je dostatočný na priemerné 1,5 ročné pravidelné používanie. Z tohto dôvodu bude nákup jednoznačne ziskový. Navyše to nebude kaziť, t. nemá dátum vypršania platnosti.

Kúpiť prírodný deodorant krištáľový alunit, alebo kamenec môže byť v lekárni, ale v on-line obchodoch s prírodnými kozmetickými výrobkami to zistíte rýchlejšie.

Napríklad dobrý sortiment je prezentovaný na týchto internetových portáloch:

http://hemani.biz/ - dodávateľ arabskej parfumérie a prírodnej orientálnej kozmetiky;

http://laquale.com/ - ruský výrobca prírodných dezodorantov z kamenárskych minerálov;

http://crystal-deo.ru/buy/ - online obchod s deodorantmi "Crystal";

http://www.deonat.ru/ - oficiálny predajca v Rusku "Deonat".

Recenzie lekárov o deodorantu Alunite

Dobrý produkt, ale budete sa potovať ako obvykle

Mnoho ľudí je zvyknutých na pojem "deodorant" ako prostriedok, ktorý znižuje potenie a osviežuje pokožku príjemnou vôňou. Získanie "Alunit", musíte pochopiť, že ide o iný produkt. Aj keď v skutočnosti je to ten, kto je skutočným deodorantom.

"Alunite" je prirodzeným antiseptikom, neumožňuje vývoj baktérií, takže sa neobjaví nepríjemný zápach potu. Potnete sa jednoznačne, pretože v žiadnom prípade neumožňuje potné žľazy.

Ak nemáte problémy, ako je hyperhidróza, tak vám bude vyhovovať tento dezodorant. Okrem toho môžete použiť akýkoľvek parfumovaný výrobok a jeho aróma sa nebude miešať.

Na zníženie potenia sa bohužiaľ nemožno vyhnúť chémii. Takže blokátory potu sú jediným riešením.

Znižovanie potenia nie je možné bez chémie, t.j. blokátory potné žľazy, botox, iontoforézy alebo chirurgické operácie sympatektómie.

Prečo nakupovať chemické deodoranty, ak existuje skvelá alternatíva

Viete o deodorantných kryštáloch už mnoho rokov. Akonáhle to nebolo možné nájsť v Rusku a muselo byť nariadené v zahraničí. Teraz nie sú žiadne také problémy, "Alunit" je možné zakúpiť bez opustenia domova.

Prečo to odporúčam? Po prvé, je to prirodzené a bezpečné. Po druhé, môžu používať toľko, koľko chcete. Nebudete mať žiadne podráždenie alebo alergie. Po tretie, nemá žiadne kontraindikácie.

Alunite je naozaj efektívny a dobre neutralizuje zápach potu. Áno, nezablokuje potné žľazy, ale nie je to mínus. Ak nemáte nadmerné potenie, jednoducho nepotrebujete blokátory. Potenie je dôležitý fyziologický proces, je nežiaduce zasahovať do neho bez dobrých dôvodov.

Prírodné, bezpečné a ľahko použiteľné

Som dermatológ a moji pacienti sú ľudia s rôznymi kožnými problémami. Veľmi často vidím alergické reakcie na kozmetiku. Jediným správnym riešením v takýchto prípadoch je prechod na hypoalergénnu kozmetiku.

"Alunite" je len nález. Je prirodzený, ekonomický a efektívny. Je vhodný pre ľudí s citlivou pokožkou, nespôsobuje alergie, liečí rany a škrabance.

Je to ideálna voľba pre tehotné ženy a dojčiace matky, ako aj pre tých, ktorí sa snažia minimalizovať vplyv škodlivých chemických látok na svoje telo.

Prírodný závoj TianDe - najlepší krištáľový dezodorant pre mužov a ženy!

Úloha chrániť telo pred potením nie je jednoduché a nie všetky moderné nástroje to zvládnu. Crystal deodorant Natural Veil, recenzie, o ktorých si môžete prečítať ďalej, je neobvyklý. Má vlastné tajomstvo. Čo - čítajte ďalej v našej recenzii.

Prehľad

Produkt od čínskej spoločnosti Tiande - deodorant Natural Veil sa pomerne nedávno objavil na trhu kozmetiky. Avšak počet fanúšikov tohto nástroja je pomerne veľký. Aký je dôvod pre túto popularitu? Po prvé, podľa spoločnosti sú všetky výrobky vyrobené z prírodných surovín. Po druhé, certifikáty kvality nedávajú pochybnosti o bezpečnosti a účinnosti kozmetiky značky Tiande.

Deo-crystal Natural Veil má nie celkom obvyklý formát - je to úplne prírodný minerálny produkt. Zloženie valčeka je 100% minerálny alunit (alum-kalium alum). Táto zložka je sopečnej povahy a na východe bola stovky rokov známa ako najlepšia antiseptikum. To je dôvod, prečo sa pred touto zložkou utiahne potné baktérie.

Odborníci spoločnosti, ktorí vytvorili tento minerálny dezodorant, vyhlásili, že je absolútne bezpečné pre ženy a mužov. Výrobok neuchováva kanály, je neškodný pre tehotné a dojčiace, prírodné a úplne bezpečné. Navyše kryštálová tyčinka tiež vylieči drobné kožné lézie! No, ak sa vám nepáči ostrý zápach parfumov, potom si len oceníte úplnú absenciu vôní v ňom.

postihnutie

Výrobok sa najskôr nepoužíva, ale jeho používanie nie je zložité. Po prvé, kryštál dezodorantu je navlhčený vodou (niekoľko sekúnd), potom sa aplikuje na kožu podpaží a čaká, až kým nevyschne. To je všetko - zhodnoťte výsledok sami. Odborníci Tiande tvrdia, že výrobok nenecháva absolútne žiadne pásy, stopy, škvrny. Navyše, liek by sa mal aplikovať iba raz denne - ráno. Vo večerných hodinách je dosť obyčajná duša, aby ju umyla.

obal

Neobvyklý vo svojich vlastnostiach, kryštálový deodorant Natural Veil je veľmi jednoducho, ale pohodlne a krásne zabalený. Jedná sa o malý plastový valčekový polopriehľadný mliečny odtieň s priehľadným okrúhlym vekom. Štítok je svetlo modrý s bielym nápisom Tiande Natural Veil Cristal. Hmotnosť produktu je 60 gramov. Spätná väzba od zákazníkov jasne ukazuje, že jeden balík je už takmer 2 roky dosť!

Náklady na produkt v katalógu a od obchodných zástupcov spoločnosti Tiande v Rusku je 527 rubľov. Zľavy alebo špeciálne ponuky sú dohodnuté samostatne a osobne s vaším konzultantom. Na Ukrajine si môžete kúpiť tento produkt za cenu 140 až 160 hrivien. Zahraničné obchody ponúkajú kúpiť deo-kryštál 10-12 y. e.

Video "Deodorant crystal from Tiande"

Zaujímavý prehľad o vlastnostiach deo-kryštálu, jeho charakteristikách, vlastnostiach, recenziách a ďalších funkciách používania nájdete v našom videu.

Crystal Deodorant Natural Veil

Páči sa tovar? Majte na seba:

Prírodná ochrana proti zápachu potu

Deodorant od TianDe Natural Veil je vyrobený z unikátneho prírodného minerálu, alunitu. Alunit je prírodná kamenec, ktorý má prirodzený bakteriostatický účinok. Ako silný adsorbent dehydratuje baktérie na koži, ktoré sú príčinou zápachu. Deodorant Crystal Natural Veil nemá vlastnú vôňu a neobsahuje vonné látky, ktoré sú cenné pri použití toaletnej vody alebo parfumu. Kryštalický deodorant z TianDe je absolútne neškodný a hypoalergénny, neabsorbuje sa do krvi a nemá systémový účinok na telo. Nedostatok škodlivých chemických látok v dezodorante Natural Veil a emulgátory, ktoré upchávajú póry a prietokové kanály, majú zrejmé výhody v porovnaní s bežnými deodorantmi:

  1. Kozmetický deodorant je vhodný pre akýkoľvek typ kože;
  2. Vhodné pre mužov i ženy;
  3. Poskytuje maximálnu ochranu proti zápachu viac ako 24 hodín;
  4. Nahrádza 5-8 antiperspirantov;
  5. Nevyvoláva alergické reakcie a podráždenie pokožky;
  6. Nezanecháva stopy na oblečenie;
  7. Neobsahuje škodlivé látky;
  8. Neexistuje žiadne obmedzenie dátumu vypršania platnosti.

Aktívne súčasti:

O výhodách a škodách na deodorantoch

Prírodný dezertový prírodný závoj

Na východe ľudia po stáročia používali čisté prírodné kryštály, aby sa zbavili nepríjemných pachov a zachovali sviežosť. Predpokladá sa, že prvý fakt použitia prirodzených kryštálov bol zaznamenaný v Antickej Číne okolo 1. storočia pred naším letopočtom. e. Prirodzené kryštály alumokalickej kamenca sa použili ako adstringentné a sušiace činidlo, rozdrvené v kamenec v prášku slúžiace ako prvý dezodorant.

Crystal deodorant Natural Veil je 100% prírodný produkt hory vulkanického pôvodu s prirodzeným bakteriostatickým účinkom. Nemá vlastnú vôňu a neobsahuje vonné látky. Úplne neškodný pre telo, neobsahuje škodlivé chemické látky.

Deodorácia tela nie je jedinou úlohou, ktorú môže vykonávať prirodzený deodorant. Vo vodnom roztoku kryštálovej dezodorant môže byť aplikovaný topicky pre oplachovanie, umývanie a zavlažovanie, do zápalových procesov v koži a sliznice ako prostriedku afty a herpes, a periodontitis krvácanie z ďasien. Okrem toho, deodorant ľahko odstráni zápach bielidla, cesnaku a rýb z rúk.

* Bezpečná ochrana proti nepríjemnému zápachu.

* Bez zápachu. Hypoalergénny.

* Zabíja baktérie, ktoré spôsobujú zápach pachu.

* Nepreniká do tela.

* Obnovuje potenie. Neporušuje funkcie pokožky (telo dýcha)

* Univerzálny pre ženy aj pre mužov.

* Odstráni podráždenie pokožky.

* Nenecháva stopy na oblečenie.

* Termín používania 1-1,5 rokov

* Nahradí päť až osem antiperspirantov.

Zloženie: 100% prírodný alunit.

Osoba je voľná, keď má na výber, ale vždy je tu voľba!

Účinok antiperspirantov.

Antiperspiranty inhibujú sekréciu potu. Aktívna antiperspirantná látka - chlorhydrátu hliníka (je to až 20% objemu injekčnej liekovky). Pri nízkych kyslých hodnotách pH (ktoré majú všetky antiperspiranty) je chlorid hlinitý kvapalný. Pri kontakte s potom sa pH antiperspirantu zvyšuje, čo vedie k vytvrdzovaniu chloridu hlinitého a upchatiu potných žliaz. Výsledkom je, že sekrécia potu sa niekoľkokrát zníži. Avšak najnovšie vedecké štúdie spájajú používanie hliníkových solí s vývojom senilnej demencie, porušovaním práce obličiek a dokonca s rakovinou. Jednoznačne, vzťah medzi použitím antiperspirantov a uvedenými poruchami nie je znázornený, ale trvalý kontakt s hliníkovými soľami možno pripísať rizikovému faktoru. Preto sa v západných krajinách (USA, Kanada) namiesto hliníkových solí používali oceľové komplexy zirkón. Zatiaľ čo sa považujú za bezpečnejšie, ale možno budúci výskum tiež poukáže na negatívny vplyv nových antiperspirantov na ľudské telo.

Napriek varovaniam tvoria antiperspiranty leví podiel všetkých látok na kontrolu zápachu. Dokonca aj spoločnosti, ktoré sa špecializujú na výrobu kozmetiky s vysokým obsahom prírodných prísad, zavádzajú deodorantné soli hliníka a zirkónu. Malá skupina deodorantov (neantiperspirantov bez blokovania potenia) zahŕňajú prostriedky na báze alkoholu (až do 40% objemu fľaštičky). Neobsahujú zlúčeniny hliníka a zirkónu, ale jednoducho dodávajú pokožke príjemnú arómu. Vo väčšine prípadov je to spôsobené zavedením syntetických vôní do formulácie. Len niekoľko dezodorantov sa vyrába s použitím aromatických a antibakteriálnych silíc (levanduľa, citrón, šalvia).

Niektoré zložky dezodorantov. Ak chcete navigovať vo svete dezodorantov, potrebujete poznať hlavné zložky a ich účel.

  • Chlórhydrát hliníka (chlorhydrátu hliníka) blokuje pridelenie potu.
  • Zirkónia a tetrachlórhydrátu zirkoničitanu hlinitého (hliník zirkónium tetrachlorohydrex) blokuje pridelenie potu.
  • alkohol (alkohol) slúži ako rozpúšťadlo pre niektoré zložky, zaisťuje rýchle sušenie dezodorantu na povrchu kože.
  • cyklopentasiloxanu (syclopentasiloxane) dáva deodorant-sticks hodvábnosť a hladkosť.
  • silikóny (dimetykon, cyklomethikón) poskytuje ľahkú aplikáciu na pokožku, pomáha rovnomerne rozložiť a udržiavať dezodorant na pokožke.
  • Stearylalkohol (stearylalkohol) poskytuje tvrdosť na priľnutie dezodorantu.
  • Hydrogenovaný ricínový olej (hydrogenovaný ricínový olej) robí deodorant homogénny, udržuje všetky zložky v zmiešanom stave.
  • vône (vône) dáva vôňu deodorantu. Teraz mnohé firmy vyrábajú deodoranty bez parfumov, pretože tieto spôsobujú zápal, podráždenie, alergiu. Okrem toho, vnímanie zápachu je veľmi individuálne, je ťažké vytvoriť vôňu, ktorú by sa každý mohol páčiť.

Je deodorantom príčina rakoviny?

Tí, ktorí sa snažia vyhnúť "všetkej chémii" v každodennom živote, sa zdajú byť správnou vecou. Paraben, veľmi populárna chemická zlúčenina, môže ovplyvniť vývoj rakoviny prsníka. Paraben je prítomný v kozmetických, farmaceutických a dokonca aj potravinárskych výrobkoch. Britskí vedci z University of Reading uskutočnili výskum tkanív z desiatok žien, ktoré prešli mastektómickou operáciou. Prakticky v každej vzorke - v 99% - vedci našli aspoň jeden parabén, viac ako polovica mala už 5 parabénov. Niektoré vzorky tkaniva nahromadili zlúčeniny vo forme, ktorá mohla preniknúť iba cez kožu - samozrejme, je to výsledok použitia dezodorantov. Publikácia Journal of Applied Toxicology, ktorá publikovala štúdiu, poukazuje na potrebu ďalších štúdií tohto vzťahu. Diskusia o priamom vyšetrovaní opuchu deodorantov je príliš skoro. Tento trend je však alarmujúci. Upozorňujeme, že parabény sa používajú ako konzervačné látky v tisícoch kozmetických prípravkov, od autosunburn po zubnú pastu, ako aj v liekoch a výrobkoch. Vedci, samozrejme, nie sú v závere so závermi, ale teraz môžeme urobiť preventívu - ak budeme starostlivo čítať informácie na etiketách. Venujte pozornosť aj metylparabenu alebo propylparabenu - niekedy dokonca spôsobujú alergie alebo dermatitídu.

5 komentárov k O výhodách a škodách na deodorantoch

16.05.2012, 13:01 Galina, Kišiňov
Bolo ťažké uveriť takýmto hodnoteniam, ale rozhodli sa mať šancu a kúpili si tento zázrak, všetko, čo bolo povedané, bolo pravdivé. Ďakujeme výrobcom za túto pomoc našemu zlému organizmu!
02.04.2012, 04:36 Irina, Mirnyy Yakutia
Už dlho používam, vôbec nie sú žiadne vône. Krásna vec.
19.02.2012, 19:24 Svetlana, Riga
Chlapci! Deodorant je super! A ranu a herpes, a hemoroidy, a kašeľ so studenými lieky. Je to jedinečné. Toto som ešte nesplnil! Odporúčam všetkým!
18.12.2011, 23:24 Dagnia, Riga (Lotyšsko)
Skutočne sa to páči! Je to len zázrak!
16.12.2011, 15:21 Tatiana, Moskva
Výborný dezodorant. S potešením využívame nášho manžela. Naozaj zabudol zápach potu. Získajte, nebudete ľutovať!
12.12.2011, 20:10 Olga, Kyjev
Šetrí z vône potu, je ekonomický, zachytáva herpes, vyschne rany... Len nález!
11.11.2011, 14:10 Irisha, Charkov
Tento krištáľ je len nález! Odporučila som sa moja matka, neverila som to na začiatku, ale po tom, čo som to skúsila, okamžite som si kúpil))) Radím všetkým! Super deodorant...
09.11.2011, 11:08 Nikolay Ignatov, Obninsk
Veľmi sa mi páči.
11.11.2011, 08:30 Olga Levak, Novosibirsk
Kúpil som deodorant na radu priateľov. Už používam takmer 2 mesiace. Veľmi spokojný! vďaka za takýto nástroj!
30.09.2011, 17:57 Daria, Minsk
Používam 6 mesiacov a vždy používam! Nemôže to byť lepšie. Žiadny zápach potu z tela alebo vecí, žiadne podráždenie po holení, liečia herpes, bolesť v krku a drozd. Všetci známi, ktorí si kúpili, hovoria - to je zázrak, ako sme to predtým nevedeli ?!
09/25/2011, 11:09 PM Anastasia, Krasnodar
Moja mama to kúpila! Začal som používať, odporučil mi, neveril som tomu na začiatku. Predtým som vyskúšala veľa rôznych dezodorantov. Potom som sa rozhodol skúsiť to! Neexistuje žiadny zápach potu vôbec! Je to super! Radím každému!)
Streda, 18. september 2011, 17:46 екатерина, Усть-Каменогорск
Používam na liečbu bolesti v krku.
09/11/2011, 13:58 Anastasia, Penza
Pridávam všetky recenzie! Používam ho už viac ako rok, som šťastný, nemám žiadne slová. Žiadny zápach potu, zmierňuje krvácanie z ďasien (ak si vypláchnite ústa), odstraňuje kvasinkového pár dní (v prípade, že sprcha), modriny sú za pár dní! Letné zmierňuje svrbenie zo všetkých uhryznutie, podráždenie po holení, ale o vôňu potu a samotného potu, všeobecne som zabudol!
Pondelok, 26. augusta 2011, 16:09 Nina, Dnepropetrovsk
Deodorant - je to len bohoslužba! Používame ju spolu s mojou matkou, deodorant sa spotrebuje veľmi pomaly. Som veľmi potešený. Neexistuje žiadny zápach potu, oblečenie ani necítim. Vhodné pre všetkých! Radím vám!
12.08.2011, 10:15 Irina, Taraz
Skutočne funguje! Skontroluje sa na seba!
11.08.2011, 13:39 Raya, Makeyevka
Je to len zázračný kameň!) Môžete liečiť chladné, boľavé hrdlo, drozd. A chytí to na dlhú dobu!
Marina, Novosibirsk
Vynikajúca znižuje potenie, najmä v zime, keď chodíte do hustých svetrov!
08.07.2011, 20:28 Marina, Kamensk-Uralsky
Výborný dezodorant! A to hovorí všetko! Naozaj chcem, aby sa ľudia viac dozvedeli o produktoch a ocenili kvalitu a cenu.
06/27/2011, 19:54 Tatiana, Moskva
Používam 2 roky. Na všetkých ostatných prostriedkoch mám okamžite alergiu... Iba ich zachraňujem. Som spokojný so všetkým 200%. Zabudol som, aké sú žlté a biele škvrny na oblečení)
19.06.2011, 18:01 Дінка))), Berezhany
V Mene Boole s problémami s prischami... dopomig silno! Len ho utrite tvárou a všetkými problémami cnosti.
02.06.2011, 21:35 Anastasia, Yaroslavl
Používam ju 3 dni, dezodorant vynikajúce, ale to, čo ma dojem najviac, je jeho majetok na suché rany, 3 dni, spadol a zlomil si koleno, viete, v lete prišiel znovu, mini-sukne, a tak ďalej... s rozbitým kolenom nepripomína. Vrátil som sa domov, sprchil som sa a dal ho na boľavé miesto, o pol hodinu neskôr som odstránil kôru z mojej rany. Som rád, že to)))
19.05.2011, 14:09 Inna, Biela cirkev
Život je plný zázrakov! Jedným z nich je to deodorant. Žiadna farba, žiadny zápach, žiadny pot.
26.04.2011, 12:07 Natalia, Kaliningrad
Len čarovná hůlka, záchrana, je to len SUPER! Používam ho 2 mesiace a budem ju používať na zvyšok môjho života! Úplne úžasný a nesporný! Odporúčam!
Štvrtok, 31. marec 2011, 10:47 Natalia, Kyjev
Alunite deodorant je neodškriepiteľným prostriedkom, ktorý by mal každý mať také starosti o svoje zdravie. Jeho všestrannosť a univerzálnosť v mnohých ohľadoch presahuje jeho náklady, okrem toho, ak vezmeme do úvahy, že to je dosť pre 1-1,5 rokov a nahradí 6-8 antiperspirantov, výhoda je zrejmá. Supeeeeer.
23. marec 2011, 20:15 Irina, Berdsk
Super, prvá pomoc pri prechladnutí a bolestiach hrdla.
05.03.2011, 22:16 Maria, Togliatti
Deodorant veľmi. Ekonomické, multifunkčné (podráždenie, rany, paradentóza, herpes). Žiadny zápach, žiadne škvrny.
24.02.2011, 19:11 Evgeniya, Moskva
Používam podobné deodoranty a najmä viac ako 2,5 roka. Všetky ostatné prostriedky vône a potu pre mňa prestali existovať :) A pokiaľ ide o milovníka tmavých šiat - je to len zázrak, nie vec! Neklamam, ak poviem, že som rád, že sa zbavím všetkých "klipov" a sprejov.
01.01.2011, 00:16 Sasha, Lutsk
Išiel som do piateho mesiaca, pretože v obchode nekupujem dezodoranty. Kameň funguje 101%
24.01.2011, 16:07 T, Kazan
Tento dezodorant prekonal všetky moje očakávania! A nie je žiaden vôň a vôňa parfému neprerušuje a dlho stačí!
14.01.2011, 12:08 Svetlana, Astana
Deodorant - super. Prekonala všetky očakávania. Odporúčam to všetkým priateľom a príbuzným.
14.12.2010, 17:21 Yakunina Irina, Orenburg
Chladný deodorant. Môj manžel ju tiež používa, sme obaja nadšení. Okrem toho je to originálny a potrebný dar, všetci moji priatelia a príbuzní to teraz používajú pre mňa.
14.12.2010, 14:43 Sasha, Ukrajina (Lutsk)
Deodorant len ​​super.Uzhe mesiac 2 Používam len tento deodorant a nie sú žiadne problémy s vôňou a škvrny na oblečenie taky. Nemyslite si, že ak použijete tento dezodorant, môže byť v miestach použitia dezodorantu hodená osobná hygiena, rovnako ako umývanie vecí. Deodorant pôsobí na deň (začiarknuté).
01.12.2010, 20:18 Natalya, Biysk
Neskúšal som to, ale už dlho som sníval, že si ju kúpim!
01.12.2010, 15:29 Andreeva Natalia, Charkov
Nazvite to zázrak - krištáľovo málo. A od uhryznutí zachraňuje a od potu a od nudy na koži po holení... Super alunite.
05.11.2010, 01:55 Irina Korotkevič, Petrozavodsk
Leto v horúčave bolo testované na 5+. Viditeľne znižuje zápach potu.
30.10.2010, 18:29 Oksana, Myadel
Ohromujúci dezodorant. Veľmi sa mi to páčilo!

Snažil som sa to. Neexistuje žiadny zápach, ale mokré podpaží. A z nejakého dôvodu voní oblečenie. Má niekto vôňu šaty potom?

Môžete Tiež Rád

Deodorant-antiperspirant - najlepšie hodnotenie pre ženy a mužov. Aký je rozdiel medzi deodorantom a antiperspirantom

Zvýšené potenie je bežným problémom moderných ľudí. Aby sa tento proces zastavil, mnoho ľudí používa antiperspirantné dezodoranty.

Vyrážka na rukách

Koža na rôznych miestach tela môže byť odlišná. Má rôzne fyziologické, anatomické a biochemické vlastnosti. Všetky kožné ochorenia sa vyznačujú špecifickou lokalizáciou vyrážok. Vyrážka na rukách sa môžu objaviť v dôsledku sekundárnej syfilis, drogová toksidermii, polymorfné erytém, senilná lentigo a tak ďalej.